360-palvelumalli

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Asiakaskeskeinen 360-palvelumalli

360-palvelumallimme mahdollistaa yrityksellesi kokonaisvaltaisen ratkaisun teknisten tuotteiden hankintaan ja hallintaan.

Saat kauttamme aina halutessasi henkilökohtaista palvelua ja verkkokauppamme palvelee sinua 24/7. Lisäksi voimme tarjota sinulle yrityksenne oman valmisvaraston ylläpitoa, hankintojen ulkoistamista ja teknistä konsultointia. Kaiken kruunaa tietenkin varmat toimitukset.

Yli 30 vuoden kokemuksemme alalta on opettanut, että usein asiakkaillamme on tarve laajemmalla palvelukokonaisuudelle kuin pelkästään teknisten tuotteiden tilaamiselle.

Joten kehitimme asiakaskeskeisen 360-palvelumallin, joka ottaa huomioon asiakkaidemme tarpeet kokonaisvaltaisesti ja tekee heille teknisten tuotteiden hankinnasta ja hallinnasta mahdollisimman vaivatonta. Mallin voi ottaa käyttöön kokonaisuudessaan tai osa kerrallaan.

360-palvelumallimme rakentuu seitsemästä eri osa-alueesta. Kaiken keskiössä on asiakkaamme ja hänen tarpeensa. Katso lisää alta ja kysy lisätietoja asiantuntijaltamme!

360-palvelumallin osa-alueet

360-kaaviokuva

Henkilökohtainen palvelu ja myynti

Saat kauttamme aina halutessasi henkilökohtaista asiakas- ja myyntipalvelua. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, teemme hyvän tarjouksen ja täytämme tilauksesi nopeasti. Joustavan ja ketterän toimintatapamme ansiosta pystymme toteuttamaan myös harvinaisemmat ja vaativammat tarpeet.

Mouldshop-verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7 nopeiden toimitusten kera. Löydät sieltä tanskalaisen päämiehemme Mouldpron laajan ja laadukkaan valikoiman tuotteita seuraavissa kategorioissa: muotin jäähdytys, lämmönhallinta, kulutustuotteet, lämmönsäätö, materiaalinkäsittely, EOAT-komponentit, työkalut & tarvikkeet, kone-, kiinnitys- & nostotarvikkeet ja muottiosat.

Asiakkaan valmisvarasto

Voimme ylläpitää puolestasi yrityksenne omaa valmisvarastoa. Suunittelemme sen alkuperäisen sisällön yhteistyössä kanssasi, tilaamme ja toimitamme tuotteet sekä hoidamme uusintatilaukset ja -toimitukset yhdessä sovitun mallin mukaisesti. Tämä varmistaa sen, että teillä on heti käytössänne usein tarvitsemanne tuotteet. Näin vältätte myös ylimääräiset tuotannon seisahdukset.

Hankintojen ulkoistus

Voimme toimia myös yrityksenne ulkoistettuna teknisenä hankinta- ja ostopäällikkönä. Suunnittelemme yhteistyössä kanssasi juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn mallin ja hoidamme jatkossa tekniset hankinnat ja niihin liittyvät neuvottelut puolestanne. Tämä mahdollistaa teille keskittymisen ydinbisneksenne kehittämiseen ja usein merkittävät säästöt hankintakuluissa.

Tekninen konsultointi

Asiantuntijamme auttavat mielellään mikäli tarvitset apua oikeiden tuotteiden valinnassa ja tämän lisäksi vaativiin teknisiin konsultointitarpeisiin pystymme maksutta hyödyntämään päämiestemme syvää tuote- ja toimialaosaamista. Konsultointi voi pitää sisällään myös laajempien kokonaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista. Meidän kansamme et jää koskaan yksin teknisten ja tuotteisiin liittyvien haasteiden kanssa.

Varmat toimitukset

Toimitamme varmasti on yrityksemme palvelulupaus ja tahtotila. Meidän tehtävämme on varmistaa teknisten tuotteiden ja niitä tukevien palveluiden varmat toimitukset asiakkaillemme, jotta heidän liiketoimintansa sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja ilman tuotannon seisahduksia. Meiltä ostaessasi tiedät, että tilauksesi tulee kerralla kuntoon ilman ongelmia, puutteita tai myöhästymisiä.

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top