Hydraulisylinterit

Hydraulisylinterit ovat kriittinen osa monien eri alojen tuotantoprosesseja, sillä ne tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan muottien hallintaan ja materiaalin puristukseen. Siksi oikeanlaisten hydraulisylinterien valinta on tärkeää, sillä se vaikuttaa suoraan tuotannon laatuun ja tehokkuuteen. Asiantuntijana voimme auttaa sinua valitsemaan oikeat sylinterit ja varmistaa, että ne sopivat tuotantoprosessiisi täydellisesti.

Hammastangot

Hammastangot ja ohjainkiskot

Hammastangot ovat mekaanisia komponentteja, joita käytetään lineaarisen liikeen muuttamiseen pyöriväksi liikkeeksi tai päinvastoin. Ne koostuvat pitkästä, suoralta tangosta, jossa on hampaat toisella sivulla. Nämä hampaat kytkeytyvät hammaspyörään, joka pyörittää hammastangon tai päinvastoin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Hydraulisylinterit (DME, VEGA)

Hydraulisylinterit (DME, VEGA)

Vega ja DME ovat molemmat tunnettuja ja luotettavia hydraulisylinterien valmistajia, jotka tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita ratkaisuja teollisuuden erilaisiin muottisylintereihin. Laaja valikoimamme varmistaa, että löydät tarpeisiisi sopivat sylinterit, jotka takaavat tehokkaan ja luotettavan muottien ohjauksen ja materiaalin puristuksen.

Tilaa tai pyydä tarjous
Lukittavat sylinterit (VEGA)

Lukittavat sylinterit (VEGA)

Lukittavat sylinterit ovat hydraulisia tai pneumaattisia lineaarisia toimilaitteita, joissa on integroitu lukitusmekanismi. Ne on suunniteltu pitämään kuorma paikallaan tietyssä asennossa, kunnes lukitus vapautetaan. Lukittavia sylintereitä käytetään monissa eri sovelluksissa. Sylintereihin on valittavana erityyppisiä raja-antureita liikkeen asemointiin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Raja-anturit

Raja-anturit

Raja-anturit ovat elektronisia antureita, joita käytetään havaitsemaan kohteen läsnäoloa tai poissaoloa tietyssä paikassa. Ne koostuvat antureista ja kytkimestä, jotka aktivoituvat, kun kohde lähestyy tai poistuu anturin havaitsemisalueelta.

Tilaa tai pyydä tarjous

Päämiehemme

Tässä on muutamia päämiehiämme. Kokonaisuudessaan meillä kymmeniä eri toimittajia, joten pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia ratkaisuja tarpeisiinne.

Muovin ruiskuvaluteollisuudelle suunnattujen tuotteiden maailma

Johtava ja alan laajin muottiteknologian toimittaja

Ohjaimet ja kuulakorit

Sveitsiläiset tarkkuusohjaimet

Hydraulisylinterit muotteihin

Prässit

Kuumasuuttimet ja -palkit sekä järjestelmät

Lähetä tilaus tai pyydä tarjous

Lomakkeella voit lähettää meille tilauksen tai pyytää tarjouksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lomakkeella lähetystä viestistä saat vahvistuksen sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille: 044 900 1100

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top