Ohjaimet

Muovi- ja metalliteollisuuden tuotantoprosessit vaativat tarkkaa ja tehokasta ohjausta koneiden ja laitteiden toiminnasta. Laajasta valikoimastamme löydät ohjaimia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Ohjaimiemme avulla voit saavuttaa tarkan ja luotettavan ohjauksen, tehokkaan tuotannon sekä turvallisen työympäristön.

Tarjoamme monenlaisia ohjaimia, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja sovelluksensa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat ohjaimet tarpeisiisi ja varmistamaan, että ne sopivat tuotantoprosessiisi täydellisesti. Ohjaimiemme avulla voit parantaa tuotantosi laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Leikkaintyökalut, leikkainten ohjmet, erikois- ja muotopistimet

Leikkaintyökalut, leikkainten ohjaimet ja erikois- ja muotopistimet

Leikkaintyökalut, leikkainten ohjaimet ja erikois- ja muotopistimet ovat välttämättömiä työkaluja muovi- ja metalliteollisuudessa. Laajasta valikoimastamme löydät korkealaatuisia ratkaisuja, jotka takaavat optimaalisen leikkaustehon, tarkan ohjauksen ja monipuoliset muotoilumahdollisuudet. Laadukkaiden työkalujen avulla takaat parhaan mahdollisen tuloksen tuotannossasi.

Tilaa tai pyydä tarjous
Ohjaustapit, -holkit, kuulakorit

Ohjaimet, tapit, holkit, kuulakorit ym.

Ohjaimet takaavat tarkan ja luotettavan ohjauksen mekaniikan liikkeille. Tarjoamme laajan valikoiman jatkuvaliikkeisiä ohjaimia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Grafiittiholkit ja -johteet puolestaan itsevoitelevina vähentävät kitkaa ja parantavat liikkeiden sujuvuutta ja tarkkuutta. Laadukkaiden ohjainten avulla varmistat koneidesi tehokkaan ja luotettavan toiminnan.

Tilaa tai pyydä tarjous
Puristintyökalujen komponentit

Puristintyökalujen komponentit, pistimet ja tyynyt

Laadukkaat puristintyökalujen komponentit, kuten pistimet ja tyynyt, takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja komponentteja, jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin. Laadukkaiden puristimen komponenttien avulla varmistat luotettavan, tehokkaan sekä pitkäikäisemmän toiminnan.

Tilaa tai pyydä tarjous
Tarkkuusohjaimet ja keskitysyksikot (Agathon)

Tarkkuusohjaimet ja keskitysyksiköt (Agathon)

Tarkkuusohjaimet ja keskitysyksiköt ovat olennainen osa monia teollisia prosesseja, ja ne mahdollistavat tarkan ja tehokkaan ohjauksen. Laaja valikoima korkealaatuisia ohjaimia ja keskitysyksiköitä takaa optimaalisen suorituskyvyn, kestävyyden ja luotettavan toiminnan.

Tilaa tai pyydä tarjous

Päämiehemme

Tässä on muutamia päämiehiämme. Kokonaisuudessaan meillä kymmeniä eri toimittajia, joten pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia ratkaisuja tarpeisiinne.

Muovin ruiskuvaluteollisuudelle suunnattujen tuotteiden maailma

Johtava ja alan laajin muottiteknologian toimittaja

Ohjaimet ja kuulakorit

Sveitsiläiset tarkkuusohjaimet

Hydraulisylinterit muotteihin

Prässit

Kuumasuuttimet ja -palkit sekä järjestelmät

Lähetä tilaus tai pyydä tarjous

Lomakkeella voit lähettää meille tilauksen tai pyytää tarjouksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lomakkeella lähetystä viestistä saat vahvistuksen sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille: 044 900 1100

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top