Työkalut ja tarvikkeet

Muovi- ja metalliteollisuuden tuotantoprosessit asettavat vaatimuksia tarkkuudelle, tehokkuudelle ja turvallisuudelle. Laadukkaat työkalut ja tarvikkeet ovat avainasemassa näiden vaatimusten täyttämisessä. Tarjoamme laajan valikoiman työkaluja ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu erityisesti alan ammattilaisten tarpeisiin.

Valikoimamme kattaa kaiken tarvitsemasi ensiluokkaisten muotinpuhdistus- ja irrotuskemikaalien, huippuluokan kiillotuslaitteiden ja -tarvikkeiden, tarkkojen mittalaitteiden sekä kestävien tarttujien ja pihtien muodossa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja varmistamaan, että tuotantoprosessisi sujuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Esivalmistetut osat (EOAT) / pre-engineered components (DME)

Esivalmistetut EOAT-osat ja DME:n komponentit ovat suunniteltu erityisesti muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin, ja ne tarjoavat useita etuja, kuten nopean asennuksen, minimoidut kustannukset ja parannetun tuotannon tehokkuuden. Laaja valikoima valmiita osia takaa, että löydät tarpeisiisi sopivan ratkaisun erityisesti robotiikan ja automaation sektoreilla.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kemikaalit

Kemikaalit / muotinpuhdistus, -irrotus, -rasvaus, ym.

Tehokkaat ja turvalliset kemikaalit ovat avainasemassa laadukkaiden muovituotteiden ja -osien valmistuksessa. Tarjoamme laajan valikoiman kemikaaleja muotinpuhdistukseen, -irrotukseen ja -rasvaukseen, jotka on suunniteltu erityisesti muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu myös elintarvikelaatuiset vaihtoehdot, joten voit olla varma kemikaalien turvallisesta käytöstä elintarviketuotannon muoteissa.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kiillotuslaitteet ja tarvikkeet

Kiillotuslaitteet ja tarvikkeet

Hienostuneet ja tehokkaat kiillotuslaitteet ja -tarvikkeet ovat avainasemassa muottien pintojen viimeistelyssä sekä optimaalisen kunnon ylläpitämisessä. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu kiillotuslaitteita, hiomatyökaluja, kiillotustahnoja ja -yhdisteitä sekä laaja valikoima laadukkaita kiillotus- ja hiontapäitä, jotka takaavat moitteettoman lopputuloksen ja täyttävät vaativimmatkin laatuvaatimukset.

Tilaa tai pyydä tarjous
Laserhitsauslangat

Laserhitsauslangat

Laadukkaat laserhitsauslangat ovat avainasemassa laadukkaiden metallihitsauksien varmistamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia laserhitsauslankoja. Valikoimaamme kuuluu monenlaisia lanka-aineita ja -vahvuuksia, jotka takaavat moitteettomat hitsaussaumat, kestävän lopputuloksen ja täyttävät vaativammatkin laatuvaatimukset.

Tilaa tai pyydä tarjous
Tarttujat, pihdit, sivuleikkurit purseen poistoon

Mittalaitteet, lämpömittarit, lämpökamerat ja iskulaskurit

Tehokkaat ja tarkat mittalaitteet ovat avainasemassa laadukkaassa tuotannossa ja turvallisessa työskentelyssä. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia mittalaitteita, lämpömittareita, lämpökameroita ja iskulaskureita, jotka on suunniteltu erityisesti teollisuuden ja ammattikäyttöön. Valikoimamme laitteet ovat tarkkoja ja luotettavia, jotka auttavat varmistamaan tuotteen tasaisen laadun kaikissa vaiheissa, raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen.

Tilaa tai pyydä tarjous
Tarttujat, pihdit, sivuleikkurit purseen poistoon

Tarttujat, pihdit ja sivuleikkurit purseen poistoon

Tehokkaat ja laadukkaat työkalut ovat avainasemassa muovi- ja metalliteollisuuden eri komponenttien siisteyden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Tarjoamme myös laajan valikoiman laadukkaita tarttujia ja pihtejä monenlaisiin töihin. Sivuleikkurit valikoimastamme ovat erityisesti suunniteltu purseen tehokkaaseen ja turvalliseen poistoon. Löydät meiltä varmasti sopivan työkalun tarpeisiisi.

Tilaa tai pyydä tarjous
Timanttitahnat ja viilat

Timanttitahnat ja viilat

Tehokkaat ja tarkat työkalut ovat avainasemassa laadukkaassa lopputuloksessa metalli- ja muoviteollisuuden eri komponenteissa. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia timanttitahnoja ja viiloja, jotka on suunniteltu erityisesti näiden alojen tarpeisiin. Valikoimamme tahnat ja viilat sopivat monenlaisiin materiaaleihin ja työtehtäviin. Löydät meiltä varmasti sopivan työkalun tarpeisiisi, olipa kyseessä sitten hiominen, kiillotus, viimeistely tai teroitus.

Tilaa tai pyydä tarjous

Päämiehemme

Tässä on muutamia päämiehiämme. Kokonaisuudessaan meillä kymmeniä eri toimittajia, joten pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia ratkaisuja tarpeisiinne.

Muovin ruiskuvaluteollisuudelle suunnattujen tuotteiden maailma

Johtava ja alan laajin muottiteknologian toimittaja

Ohjaimet ja kuulakorit

Sveitsiläiset tarkkuusohjaimet

Hydraulisylinterit muotteihin

Prässit

Kuumasuuttimet ja -palkit sekä järjestelmät

Lähetä tilaus tai pyydä tarjous

Lomakkeella voit lähettää meille tilauksen tai pyytää tarjouksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lomakkeella lähetystä viestistä saat vahvistuksen sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille: 044 900 1100

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top