Muottikomponentit

Muovi- ja metalliteollisuuden tuotantoprosessit perustuvat luotettaviin muottikomponentteihin, jotka takaavat laadukkaan lopputuotteen ja sujuvan valmistuksen. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi muottikomponentit eristelevyistä merkintäinsertteihin, meiltä saat myös erilaiset tarvikkeet ja varaosat.

Korkealaatuiset muottikomponentit pidentävät muottien käyttöikää ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne varmistavat myös optimaalisen lämmönsiirron ja lämmönsäädön, mikä on erityisen tärkeää muovi- ja metalliteollisuuden sovelluksissa. Asiantuntijana voimme auttaa sinua valitsemaan oikeat muottikomponentit tarpeisiisi ja varmistaa, että ne sopivat tuotantoprosessiisi täydellisesti.

Eristelevyt

Eristelevyt takaavat optimaalisen lämmöneristyksen ja lämmön hallinnan muoviteollisuuden muoteissa, mikä parantaa tuotannon laatua ja tehokkuutta. Ne estävät lämmön karkaamisen muotista, ylläpitävät tasaisen lämpötilan ja vähentävät melua. Saat meiltä laajan valikoiman eristelevyjä eri materiaaleista ja paksuuksista tarpeisiisi sopivana.

Tilaa tai pyydä tarjous Mouldshop-verkkokauppa

Ilmaventtiilit

Muottikomponenttien ilmaventtiilit takaavat optimaalisen ilmanpoiston ja painonhallinnan muottiprosesseissa, mikä parantaa tuotannon laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta. Saat meiltä laajan valikoiman ilmaventtiilejä, mukaan lukien yleisimmät tyypit: suorat ilmaventtiilit, neulaventtiilit ja evakuointiventtiilit.

Tilaa tai pyydä tarjous

Muotin jäähdytys

Tehokkaat jäähdytysratkaisut takaavat muottien optimaalisen lämpötilan ja minimoivat jäähdytysajan, mikä parantaa tuotannon tehokkuutta ja lopputuotteen laatua. Valikoimaamme kuuluu monipuolisia vaihtoehtoja, kuten vesijäähdytyskanavat, öljyjäähdytysjärjestelmät ja jäähdytyspuhaltimet.

Tilaa tai pyydä tarjous
Muotin kiinnitystarvikkeet, luistit, Slide Retainers

Muotin kiinnitystarvikkeet, luistit, Slide Retainers

Laaja valikoimamme muotin kiinnitystarvikkeita, luisteja ja liukujen pidikkeitä varmistaa muottien turvallisen ja tehokkaan toiminnan. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja eri muottien kokoluokille ja -tyypeille, kuten kiinnitystappeja, kiilapaloja, liukukiskoja ja liukujen pitimiä. Nämä laadukkaat komponentit takaavat tarkan kiinnityksen, minimoivat kitkaa ja pidentävät muottien käyttöikää.

Tilaa tai pyydä tarjous

Muottirungot, esikoneistetut levyt ja kiilamuotit

Laadukkaat muottirungot, esikoneistetut levyt ja kiilamuotit muodostavat perustan tarkalle ja tehokkaalle muottituotannolle. Tarjoamme laajan valikoiman muottirunkoja eri materiaaleista ja eri kokoisina sekä esikoneistettuja levyjä, jotka nopeuttavat ja helpottavat muottien valmistusta. Kiilamuotit puolestaan takaavat optimaalisen muodon ja tehokkaan muottityöskentelyn.

Tilaa tai pyydä tarjous

Sovite- eli olakeruuvit, joustokuularuuvit ja lieriösokat

Sovite-, joustokuularuuvit ja lieriösokat varmistavat tarkat ja luotettavat liitokset muottityöskentelyssä sekä koneiden ja laitteiden kokoonpanoissa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja eri materiaaleista ja mitoista, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Sovite- eli olakeruuvit ja lieriösokat takaavat vahvan ja lujan liitoksen, kun taas joustokuularuuvit eli kuulapääruuvit mahdollistavat joustavan ja säätövaraa tarjoavan liitoksen koneissa ja laitteissa.

Tilaa tai pyydä tarjous

Standardiosat

Standardiosat ovat valmiiksi valmistettuja komponentteja, joita käytetään koneiden, laitteiden ja muiden tuotteiden rakentamisessa. Ne ovat yleensä standardoituja, eli niillä on vakioidut mitat ja ominaisuudet, mikä helpottaa suunnittelua ja valmistusta.

Tilaa tai pyydä tarjous

Työkalujouset, minikaasujouset ja joustavat puristinelementit (elastomeerit)

Laaja valikoimamme työkalujousia, minikaasujousia ja joustavia puristinelementtejä tarjoaa tehokkaat ja luotettavat ratkaisut muottityöskentelyyn ja työvaiheisiin. Nämä komponentit helpottavat ja tehostavat muottien avaamista, sulkemista ja säätämistä, mikä parantaa tuotannon tehokkuutta, turvallisuutta ja laatua.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ulostyöntötapit, karkaistut, nitratut, ohennetut, kovametalliset, ruostumattomat, liuskapukkarit, erikoishiotut ja katkaisukoneet ja -laikat, ym.

Erikoishiotut tapit varmistavat tarkan ja laadukkaan pinnan, kun taas katkaisukoneet ja -laikat tarjoavat tehokkaan ratkaisun tappien työstämiseen. Laaja valikoimamme ulostyöntötappeja tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamamme ulostyöntötapit ja liuskapukkarit ovat tarpeesi mukaan karkaistuja, nitrattuja, ohennettuja, kovametallisia tai ruostumattomia.

Tilaa tai pyydä tarjous

Vesiliittimet ja letkut

Laadukkaat vesiliittimet ja letkut varmistavat veden, öljyn tai muun väliaineen luotettavan siirron muoteissa, kuten lämmönsiirron ja jäähdytyksen aikana. Meiltä löydät laajan valikoiman liittimiä ja letkuja eri kokoluokissa ja materiaaleista. Vaihtoehtoihimme kuuluvat myös letkut ja liittimet, jotka ovat paineensietokykyisiä sekä korkean lämpötilan kestäviä vaativissakin tuotantotilanteissa.

Tilaa tai pyydä tarjous

Vuosikellot, leimat (raaka-aine ym.) ja merkintäinsertit

Laaja valikoimamme vuosi- ja kuukausikelloja, leimoja ja muita merkintäinserttejä tarjoavat tarkan ja kestävän työlaadun materiaalista riippumatta. Vuosikelloilla merkitään tuotteisiin valmistusajankohta, kun taas leimoilla ja merkintäinserteillä voit luoda yksilöllisiä merkintöjä ja tunnuksia. Valikoimamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joka takaa tarkan työjäljen.

Tilaa tai pyydä tarjous

Päämiehemme

Tässä on muutamia päämiehiämme. Kokonaisuudessaan meillä kymmeniä eri toimittajia, joten pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia ratkaisuja tarpeisiinne.

Muovin ruiskuvaluteollisuudelle suunnattujen tuotteiden maailma

Johtava ja alan laajin muottiteknologian toimittaja

Ohjaimet ja kuulakorit

Sveitsiläiset tarkkuusohjaimet

Hydraulisylinterit muotteihin

Prässit

Kuumasuuttimet ja -palkit sekä järjestelmät

Lähetä tilaus tai pyydä tarjous

Lomakkeella voit lähettää meille tilauksen tai pyytää tarjouksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lomakkeella lähetystä viestistä saat vahvistuksen sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille: 044 900 1100

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top