Valmisosa Oy

Asiakkaat

Muovi- ja kumiteollisuus

Muovi- ja kumiteollisuus on laaja ala, joka kattaa muovien ja kumituotteiden valmistuksen ja jalostuksen. Raaka-aineina käytetään öljyä, maakaasua ja kumia. Tuotteiden valmistusmenetelmiä ovat muun muassa ruiskupurustus ja ekstruusio. Muovi- ja kumituotteita käytetään lähes kaikilla elämänalueilla, pakkauksista rakentamiseen ja autoteollisuudesta terveydenhuoltoon.

Työvälinevalmistajat

Työvälinevalmistajat ovat yrityksiä, jotka suunnittelevat, valmistavat ja myyvät työkaluja ja muita työkaluja monenlaisia tehtäviä ja aloja varten. Työkaluja valmistetaan käsikäyttöisistä sähkötyökaluista, puutarhatyökaluista rakennustyökaluihin ja erikoistyökaluihin eri aloille. Materiaalit ja valmistusmenetelmät vaihtelevat, mutta laadunvalvonta on aina tiukkaa turvallisuuden ja kestävyyden varmistamiseksi.

Muu valmistava teollisuus

Valmistava teollisuus on laaja ala, joka muokkaa raaka-aineita valmiiksi tuotteiksi. Se on talouden ja työllisyyden kulmakivi. Koneiden, autojen, elektroniikan, terveysteknologian ja elintarvikkeiden valmistus mukaan lukien se kattaa monia alatoimialoja. Valmistava teollisuus työllistää globaalisti miljoonia ihmisiä, edistää kasvua ja innovaatioita sekä parantaa elämänlaatua. Ala kehittyy vauhdilla ja sillä on merkittävä rooli myös tulevaisuudessa.

v-image-003-w-modified
Scroll to Top