Tuoteryhmät

Puristimet

Muovi- ja metalliteollisuuden tuotantoprosessit asettavat vaatimuksia tarkalle ja hallittavalle puristusvoimalle. Laajasta valikoimastamme löydät puristimia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten materiaalien ja komponenttien vaativia muotoilu- ja valmistuskäytäntöjä. Puristimiemme avulla saavutat tarpeeseesi sopivan tarkan ja luotettavan puristusvoiman.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman puristimia, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja sovelluksensa. Valikoimamme kattaa mekaaniset, hydrauliset ja pneumaattiset puristimet, jotka soveltuvat erilaisiin puristusvoimiin, -nopeuksiin ja -liikkeisiin. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeanlaisen puristimen tarpeisiisi ja varmistamaan, että se integroituu saumattomasti tuotantoprosessiisi.

Puristimet

Puristimet (Gechter)

Gechter GmbH on johtava puristimien valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia puristimia monenlaisiin teollisuudenaloihin. Yrityksen puristimet tunnetaan tarkkuudestaan, tehokkuudestaan ja kestävyydestään. Laajasta valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan puristimen, olipa kyse sitten manuaalisesta, pneumaattisesta tai hydrauliikkapuristimesta.

Tilaa tai pyydä tarjous

Päämiehemme

Tässä on muutamia päämiehiämme. Kokonaisuudessaan meillä kymmeniä eri toimittajia, joten pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia ratkaisuja tarpeisiinne.

Muovin ruiskuvaluteollisuudelle suunnattujen tuotteiden maailma

Johtava ja alan laajin muottiteknologian toimittaja

Ohjaimet ja kuulakorit

Sveitsiläiset tarkkuusohjaimet

Hydraulisylinterit muotteihin

Prässit

Kuumasuuttimet ja -palkit sekä järjestelmät

Lähetä tilaus tai pyydä tarjous

Lomakkeella voit lähettää meille tilauksen tai pyytää tarjouksen. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lomakkeella lähetystä viestistä saat vahvistuksen sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansiosi).

Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille: 044 900 1100

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin varmuutta toimituksiin? Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä.

Valmisosa Oy
044 900 1100
info@valmisosa.fi

Scroll to Top